Un tip care a ştiut ce a vrut şi care poate să se mândrească cu ceea ce a făcut. Blogul său nu îmi place dar îmi place faptul că are vizitatori, lasă impresia unui fel de Guru în ale blogăritului şi are şi de ce, sunt sute de mii de tineri ce şi-ar dori un blog cu un asemenea succes. Dar mie nu îmi place, lasă impresia unui tip arogant, plin de ifose, turmentat de euforia succesului, nu-l cunosc personal, aceasta este impresia pe care mi-am făcut-o citind câteva articole de pe al său blog.
Sunt cel puţin câteva zeci de blogg-eri ce au peste 10.000 de vizitatori unici zilnic în România şi care asemeni lui Vali Petcu nu folosesc nici un seviciu de monitorizare a traficului dar care nici nu se laudă cu el pentru simplu motiv că şi-au făcut acele bloguri fără un scop material ci pentru a promova o pasiune a lor sau o idee sau pur şi simplu din plictiseală …
P.S. Aroganţa lui Vali Petcu este una plăcută, felul în care scrie articolele şi în care îşi susţine ideile te captivează fie că eşti sau nu de acord cu el.