Enterclick.ro – sau cum se fură în SEO


Link-ul reciproc enterclik.ro fură celelalte link-uri
Am făcut şi eu un director web pe care vreau să-l promovez şi urmărind codurile reciproce de pe site-urile înscrise am descoperit secretul „succesului” în viziunea celor de la enterclick.ro: codul lor reciproc, aşa cum se vede în poza de mai jos nu are închise tag-urile <a> şi <img> astfel încât legăturile ce urmează după codul lor în paginile web nu mai sunt văzute de motoarele de căutare sau de boţi

Codul html al legăturii reciproce pentru enterclick.ro

Codul html al legăturii reciproce pentru enterclick.ro

Nu pot să cred că o firmă care se respectă şi se ocupă tocmai de SEO face astfel de greşeli de cod fără intenţie.
Chiar dacă cel ce implementează codul pe propria sa pagină are bune intenţii şi vrea să suprime greşala nu poate închide tagul <img> pentru că nu i se mai validează codul reciproc iar închizând doar tagul <a> nu face altceva decât să facă vizibile şi celelalte legături pentru browser dar nu şi pentru boţi, aşa cum au făcut cei de la http://www.jocurimasini.us:

footer jocurimasini

footer jocuriasini

Codul lor ar fi trebuit să fie acesta:

<a href=”http://www.enterclick.ro&#8221; title=”EnterClick.ro-Director Web” target=”_blank”> <img alt=”EnterClick” src=”http://www.enterclick.ro/images/parteneri/director.jpg&#8221; border=”0″ /></a>

Postat în: SEO | Etichetat:

7 gânduri despre ”Enterclick.ro – sau cum se fură în SEO

  1. Gyany zice:

    Site-ul a fost destul de interesant acum vreun an cand au ajuns chiar si pe la 350 de useri activi zilnic si aveau vreo 500-600 constanti unici in trafic.ro, dar din ce mi-a zis un user vechi de pe acolo se pare ca cei care se ocupau de site au renuntat si au venit altii care l-au cam „stricat” si pe langa problema raportata de tine mai sunt o multime de alte bug-uri si sa nu mai zic de faptul ca a trecut 1 luna de cand astept validarea unui site!

    Apreciază

  2. Stefan zice:

    Ma uitam pe statisticile lor. La cat de impunator arata siteul – gen – inchiriaza platforma Enter Click pentru judetul tau 🙂 – ma gandeam ca sparg ca si trafic. Mai era o fraza interesanta acolo – iti asigura cresterea imediata a traficului. Tzac-Pac. Si din trafic – surpriza! – 200 pe zi. Uimitor de mult. Am si eu un director web – webolink dot com si daca esti interesat de un link site wide pe el la schimb cu un link la tine pe blog ma poti contacta pe email.

    Apreciază

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.