Un abuz Romtelecom ?


Un abuz Romtelecom ?

Un abuz Romtelecom ?

Am net de la Romtelecom şi de vreo câteva zile îmi redirecţionează din când în când browserul unde vor ei, adică spre un nou site pe care vor ei să-l facă!
Ce căcat!
Păi eu vă plătesc abonamentul la internet pentru a vedea ce pagină vreau eu nu să mă sâcâiţi voi ca idioţii cu întrebări tâmpe!
Normal că nu vreau!
Am cont pe myAccount, atunci când îl accesez o fac pentru că vreau eu, şi fiind site-ul vostru puteţi să vă faceţi reclamă la ce serviciu vreţi voi, dar nu-mi redirecţionaţi voi accesul la internet către ce pagină vreţi voi şi când vreţi voi!!!
Îmi înregistraţi cumva şi istoricul navigării pe net?
Vai de steaua voastră, continuaţi tot aşa şi veţi ajunge în 2 – 3 ani la faliment!

13 gânduri despre ”Un abuz Romtelecom ?

 1. Florin zice:

  Romtelecom face trafixc shaping si DNS throttling la greu. Ia dati ping pe un server de torrente si nu va va rapsunde. Schimbati DNS-urile de Romtelecom cu altele de pe afara (8.8.8.8 sau 8.8.4.4)!

  Apreciază

 2. Tidi zice:

  Redirectionarea e cauzata de noua „personalizare” cu ajutorul celor de la Phorm . Adica , unde te duci nu esti singur!! Cauta pe forum softpedia , la sectiunea romtelecom .
  Chiar daca nu ai aplicat (opt-in) , tot vei fi „analizat” . Ai sa observi ca viteza o sa scada , uneori dupa n’ refresh-uri , poate apare ce cautai .

  Apreciază

 3. cristi.cluj zice:

  Aveti gtija cu serviciile oferite de Romtelecom, ca va fraieresc pe fata. Promit ca ofera un serviciu iar apoi il schimba. De explemplu> In anul 2009 am incheiat cu Romtelecom un contract de internet fiind promotie prin care promiteau ca daca faci contract pe 3 ani iti ofera un laptop cadou. In anul 2010 am fost sunat de Romtelecom oferindu-mi reducere la internet si televiziunea iNational-gratuit daca prelungesc contectul cu inca doi ani. Dupa ce am incheiat acest contract in factura mi-a aparut rata-laptop, dupa o perioada televiziunea nu a mai fost gratuita pe motiv ca nu mai au in portofoliu iNational doar iVariat. In final am reusit cu ajutorul OPC sa scap de aceasta firma de c…t.

  Apreciază

 4. Dragnea Catalin zice:

  Instalez internet(clicknet),Televiziune(Antena Dolce) si Telefonie fixa in orice localitate din tara ! Relatii la telefon 0731 xxx 05x Catalin Dragnea
  * comentariu moderat

  Apreciază

 5. harry zice:

  Chestia asta e doar un amarat de spam. Din pacate spamul nu este un motiv intemeiat sa renunti la furnizarea unor servicii de care esti legat printr-un contract. Astea le putem numi nimicuri pe langa realele abuzuri facute de RTC

  Apreciază

 6. Perfu zice:

  Am avut si eu o patanie cu cei de la Romtelecom si nu recomand sa aveti servicii de la teparii de la Romtelecom . Au servicii de 2 lei , support pe care-l platesti si care este de cea mai porasta calitate … In 2 cuvine Romtelecom este o companie de inselatorii !

  Apreciază

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.