Dacă ai un blog sau un site şi vrei să câştigi ceva mărunţiş din clickuri făcute pe reclamele publicate pe paginile tale şi nu vrei să foloseşti AdSensul de la Google eTarget.ro poate fi o soluţie. Am să vă expun acum care sunt avantajele şi care sunt dezavantajele faţă de reclamele prin AdSense!

Avantaje:

  • Suma minimă pe care o poţi retrage este mult mai mică decât la AdSense adică 50 de lei (faţă de 80 euro).
  • Instrumente interesante, bannere imagine şi text, reclamă în videoplayer, reclama în text, roller-banere care pot apărea pe una din laturile ecranului vizitatorului, etc.
  • uşor de implementat.
  • Poţi să-ţi transferi lunar câştigurile, indiferent cât sunt de mici, astfel încât să-ţi plăteşti reclamă la site-urile tale.

Dezavantaje:

  • Un singur lucru mă deranjază la reclamele pe care le pune eTarget.ro şi anume faptul că nu poţi să-ţi selectezi ce reclame să nu apară pe site-ul tău, deşi există nişte bife pe care le pui astfel încât să nu apară anunţuri cu caracter sexual sau legate de jocurile de noroc. Ori că am bifat ori că nu am bifat vimaxpils tot nu am putut evita situţii de genul celor din poză, astfel de asocieri deranjază cititorii şi acest lucru chiar nu-mi place.

penisul-si-igiena-oralapenisul si igiena orala

Îi rog pe cei de la eTarget să-mi dea de ştire când au remediat problema, până atunci nu va mai fi etarget pe acest blog!