cabluri-romtelecomÎn urmă cu 2 zile am rămas iar fără ton la telefon și fără internetul de la Romtelecom. Niște băieți buni s-au gândit că nu le-ar strica niscaiva cupru așa că au purces la secționarea unui cablu.

Romtelecom și-a mai revenit. Am apelat la Deranjamente Romtelecom și doar 48 de ore de când am rămas fără internet și fără telefon, problema era rezolvată. Au căpătat experiență – se fură cabluri, în prostie, în București!

Un lucru nu pot să înțeleg: de ce nu depun plângere la Poliție pentru fiecare caz de furt de cablu în parte? Dacă eu mă înșel și ei depun astfel de plângeri înseamnă că avem o mare problemă căci nu se întâmplă nimic. Nu am văzut Laboratorul Criminalistic să vină să caute probe la nici un astfel de furt. Sunt convins că cei din Ministerul de Interne au capacitatea tehnică și intelectuală de a strânge astfel de dovezi. Pot face chiar și percheziții la centrele de colectare pentru a vedea care dintre ele primesc spre reciclare cabluri, capace de canal sau alte elemente de infrastructură. Dar nu se întâmplă nimic.

Îi rog pe cei din conducerea Romtelecom să facă o campanie publică de informare a cazurilor de furt din infrastructură și plângerilor depuse la Poliție să vedem și noi dacă plătim degeaba polițiștii sau dacă pur și simplu le este indiferent dacă au pierderi sau nu.

Dacă cei de la Romtelecom vor să fie proști și furați în continuare, să fie, dar să știm și noi!