In prezent numarul de magazine virtuale este in continua crestere, acest fapt dovedind existenta unei rentabilitati intre costurile de concepere si intretinere a magazinelor virtuale si profitul realizat prin acestea.

Ce trebuie sa urmareasca intreprinzatorii care isi doresc un magazin virtual?
Incepand cu inceputul, trebuie sa urmarim cheltuielile fixe, lunare, cum ar fi costul de housting (gazduire a magazinului).

Urmatoarea etapa este achizitionarea domeniului, Acest domeniu poate sa fie .ro, .com, .eu sau altele.

Acum incepe oarecum construirea eficientei unui magazin virtual.

Ca orice intreprinzator, trebuie sa urmarim :-capacitatea de socializare cu usurinta, -a navigabilitatii, -gestionarea rapida, simplitatea si eficienta a stocurilor, -procedeul de cumparare a produselor din magazin de catre cumparatorul final sa fie eficienta.

Un alt element inevitabil al unui magazin virtual este capacitatea de livrare a produselor cumparate de catre cumparatorul final, mai concret spus, este necesar semnarea unui contract cu o firma de curierat rapid.

Despre promavarea magazinului virtual!

Este o etapa si aceasta destul de importanta, care are rolul de a atrage cati mai multi vizitatori care sa vie convertiti in cumparatori. Evident daca vorbim despre un produs sau mai multe produse, care nu au preturi bune sau alte avantaje competitive, oricat de bine ar fi gandit un magazin online si promovat, el nu o sa aiba vanzari multe.

Ca sa concluzionez, sa presupunem ca aveti produse atractive, dar si in acesta situatie este binevenita o investitie minima in reclama.

Asadar daca doriti realizarea unui magazin virtual, va rog sa ma contactati pe aceasta adresa trendbuy@yahoo.com. Acest pret cuprinde pe langa constrirea magazinului virtual al dumneavoastra si consultanta absoluta in toate etapele prezentate mai sus si garantarea continuitatii colaborarii dintre noi.

Pentru a fi destul de limpede, doresc sa specific ca eu cosntruiesc magazine virtuale la cele mai inalte standarde tehnice internationale si cele mai mici costuri lunare de intretinere, si consiliere, asadar pretul pentru design porneste de la 500 euro, iar consultanta si oferirea de solutii pentru orice problema initiala sau care o sa apara este bonusul meu. Pentru a fi sigur de seriozitatea dumneavoastra, si pentru a nu lucra zile in sir la magazinul dumneavoastra fara sa fiu platit vreodata, solicit un avans de 10%.

Durata de concepere a magazinului virtual depinde de complexitatea lui, adica construirea lui poate sa dureze de la cateva zile pana la una sau doua luni. Evident, dupa o discutie sau doua cu dumneavoastra, in prealabil voi preconiza si durata de construire a magazinului.

In situatia in care doriti ca magazinul dumnevoastra sa fie administrat lunar, (introducerea produselor, stergerea lor, liste de preturi, modificarea produselor, tiparirea rapoartelor etc) eu va stau la dispozitie, chiar sunt deacord sa semnez si un contract de colaborare full sau part time, sau sa va instruiesc personalul dumneavoastra pe care doriti sa-l desemnati pentru administrarea magazinului.

Scris de florin