Circulă zvonuri conform cărora autăritățile americane și cele ruse se pegătesc de apocalipsă.

Sunt ape încă tulburi pe plan internaţional, iar marile puteri ale lumii ar da semne că se pregătesc de un dezastru de amploare. Potrivit site-ului ultimatesurvival.net, FEMA – Agenţia Naţională pentru Situaţii de Urgenţă din SUA a comandat alimente – conserve şi mâncare care poate fi păstrată pentru o perioadă mai lungă de timp în valoare de 14,2 milioane de dolari.

Sursa: REALITATEA.NET
Follow us: @realitatea on Twitter

Un sâmbure de adevăr există:

Astrul se va afla aparent aproape de Soare cât timp va avea strălucire maximă, în perioada 20 nov-10 dec fiind destul de greu de găsit. Însă dacă predicțiile vor fi bune, atunci vom putea vedea cometa cu ochiul liber în timpul zilei.

În octombrie cometa se va vedea înainte de răsăritul Soarelui și va rămâne în acea zonă de cer și în lunile următoare.

Pentru obiectul va trece destul de aproape de Soare, 1,1 milioane km pe 28 nov 2013, este posibil să se rupă în bucăți și să nu mai fie la fel de strălucitoare ca în calcule. Rămâne de văzut dacă această variantă pesimistă va sta în picioare, un lucru fiind îmbucurător. Marea cometă din 1860, care s-a aflat și mai aproape de Soare, a supraviețuit.

Sursa: astro-urseanu.ro

Eu cred ca adevarul este undeva la mijloc. Un fenoment astronomic foarte rar se va întămpla: cometa ISON va fi vizibilă cu ochiul liber ca un al doilea soare pe cer. Prostimea se va panica. Autoritățile SUA se pregătesc să lupte cu prostia, la nevoie, chiar și cu ajutorul armamentului din dotare. Ai noștri sunt mai optimiști: ne țin ocupați cu diverse teme de discuții: maidanezii, Rosia Montană, Voiculescu etc., astfel încât românul de rând să nu aibe timp sa-și pună întrebări și despre Cometa ISON.

P.S.: Am auzit că, în cazul în care panica va risca să pună stăpânire pe români, se va putea recurge la o soluție de forță majoră: O înviem pe ELODIA si redeschidem OTV-ul!