AdSense ți-a banat domeniul?


Dacă nu ai respectat politicile de conținut la serviciului AdSense te poți găsi în situația în care site-ul tău să nu mai afișeze anunțuri de la Google.
Ce-i de făcut?
Rezolvarea este simplă și la îndemâna oricui. Faci în așa fel încât site-ul tău să respecte cerințele AdSense și apoi folosești instrumentul de depanare. Nu sta pe gânduri dacă trebuie să le trimiți un formular, cei de la Google AdSense se mișcă mult mai repede decât vă așteptați.

9 gânduri despre ”AdSense ți-a banat domeniul?

 1. Grig zice:

  @Buculesei M-am prins că la câștiguri te referi, eu când am zis că nu știu ce înțelegi tu prin „prost” vroiam să-ți spun că nu știu ce așteptări ai.

  În principiu e bine să ții cont de recomandările celor de la Google pentru a avea randament mare. Pentru clickurile de la vizitatorii din RO câștigurile sunt de ordinul zecilor de cenți, la mine variază de la 0.02 la 0.90 euro per click, pentru site-urile care au mult trafic din occident situația este alta, poți ajunge chiar și la 3 – 4 euro per click.

  Important este să respecți Politicile Google căci altfel atunci când ei vor trage linie vei plânge după bănuții care-ți apăreau în cont.

  Apreciază

 2. Grig zice:

  @Buculesei Depinde ce înțelegi prin „prost”.
  Sunt foarte stricți cei de la Google, de exemplu: felul în care ai așezat unitățile de anunț pe prima pagină contravine politicilor de produs, chiar dacă acele unități înregistrează venituri, când va veni vremea plății există posibilitatea să ai surprize.

  Citește mai multe aici.

  Sunt totuși toleranți, în sensul că acceptă scuze de gen „nu am știut, am remediat problema” în cazul în care utilizatorul nu persista în greșeli.

  Apreciază

 3. Grig zice:

  Chiar când am scris articolul le-am trimis un e-mail prin care le-am cerut să revizuiască acest domeniu. Petele galbene din sidebar reprezintă locul unde ar trebui să apară anunțurile AdSense.
  Eu cred că în maxim 2 săptămâni anunțurile vor fi afișate pe acest site.

  Apreciază

 4. Grig zice:

  Eu am scris, mai demult, un articol în care combăteam posturile TV P0RN6. Am ignorat avertismentele venite de la Google. După 12 luni m-am trezit cu contul AdSense suspendat. Nici anunțurile oferite de un alt utilizator AdSense nu mai erau afișate.

  Apreciază

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.