Conform celor de la eMag, în aceasta perioadă, cea mai vândută tabletă este Tableta Evolio Evotab 3G GPS cu procesor Dual-Core MediaTek 1.0GHz, 7″
Această tabletă vă poate părea este destul de scumpă, dar nu e. Va spun, din experiență că face toți banii!

Noua tableta Evolio, Evotab 3G este echipata cu unul din cele mai performante procesoare Dual-Core: MediaTek MTK6577, un display de top si conectivitate completa.

Tableta Evotab 3G este companionul perfect, punandu-ti la dispozitie navigatie GPS, navigare pe internet 3G sau Wi-Fi, redare optima de continut multimedia, conectivitate cu orice dispozitiv Bluetooth. In plus, poti efectua apeluri telefonice sau poti asculta muzica la radio-ul FM integrat.

Tableta android dispune de receptor GPS cu 66 de canale care permite o localizare foarte precisa, necesara softurilor de navigatie, la care se adauga functia A-GPS care micsoreaza timpul de obtinere a pozitiei geografice.

Un punct forte al tabletei PC Evotab 3G il constituie modulul GSM-3G integrat care permite atat transfer de date la viteze mari prin tehnologiile HSPA/HSUPA/HSDPA cat si apeluri telefonice GSM.

La capitolul multimedia tableta Evotab 3G exceleaza printr-un Display Super IPS cu rezolutie de 1024 x 600 pixeli, cu vizualizare perfecta din orice unghi, un difuzor de calitate si iesire audio de inalta definitie.

Tableta Evolio Evotab 3G permite rularea celor mai pretentioase aplicatii sau jocuri, experienta fiind imbunatatita de sistemul Touch Vibration si Acceleratorul Grafic Power VR.

Aceasta tableta romaneasca beneficiaza de o memorie de stocare flash este de 8 GB, memorie RAM de 1GB si slot microSD ce suporta carduri cu capacitate de pana la 32 GB.

Tableta Evotab 3G dispune de Camera web front 0,3 Mpx si Camera spate de 2 Mpx.

Sursa: eMag.ro