Scriam în Prefață că încep acest blog ca pe un proiect nou-nouț în care să pun nu doar pasiune dar în care să folosesc tot ceea ce am învățat din greșelile făcute până acum.

Prima greșală pe care o poate face cineva care vrea să-și faca un site sau un blog este aceea de a-si alege un nume de domeniu prost sau neinspirat.

Atuci când mi-am înregistrat domeniul http://www.gtd.ro mi-am pus mari speranțe în faptul că are doar 3 caractere.
În acele vremuri chiar mi-au folosit cele doar trei caractere, nu existau telefoane inteligente, și atunci când îți setai un cont POP3 pe telefon era un adevărat chin să-ți tastezi adresa de e-mail.
Marile dezavantaje ale celor trei litere: nu spun nimic, sunt doar trei litere, mai ales în cazul unui blog persoanal cele trei litere mai rău încurcă, sunt impersoanale.

Ca și nume de domeniu pentru un blog persoanal mult mai util mi-a fost domeniul http://www.lagrig.ro. Este mai ușor de reținut. Parcă te invită la ceva … Domeniul LaGrig.ro este mult mai potrivit pentru un blog personal chiar si decât grig.co, dar despre cât de util sau nu este un domeniu .ro vă voi scrie cu alte ocazii, greșeli sunt multe, avem despre ce vorbi!

Vă aștept cu opinii, acest blog este deschis oricăror comentarii (cu excepția SPAM-ului sau injuriilor).