Ai unul sau mai multe bloguri? Hai să faci niște bani din ele!


Chiar și cei ce se apucă să-și scrie gândurile și opiniile pe un blog doar din pasiune și fără a avea ca și scop final un câștig material ajung să se întrebe, la un moment dat, câți bani ar putea obține cu ajutorul blogului său. Așa dar, este bine de știut că:

Bani din bloguri poți face dacă:

 • Iei bani din click-uri sau afișări de anunțuri de la un serviciu specializat: AdSense, Etarget etc.
 • Iei comision promovând anumite produse. Această metodă se cheamă marketing afiliat. Poți obține astfel de venituri fie prin afiliere directă cu un magazin online, fie prin intermediul unor firme care sunt specializate în a intermedia acest gen de servicii: Profitshare, 2parale etc.
 • Promovându-ți propriile servicii
 • Vânzând pe cont propriu spațiu publicitar sau articole sponsorizate
 • Participând la concursuri destinate unora ca tine

Din experiență îți spun că cele mai avantajoase metode de a face bani din bloguri sunt primele două, în cazul în care a un trafic substanțial și sănătos. În caz contrar rămâne ultima variantă, combinată cu un dram de noroc, ca și alternativă de a face repede rost de un ban cinstit din blog.

Venituri substanțiale poți obține și prin parteneriate cu agenții de publicitate online, indiferent de volumul de trafic al blogului / site-ului tău. Acestea au avantajul de a ajunge rapid la cei ce au nevoie de reclamă și sunt dispuși să și cheltuiască sume importante de bani pentru a-și satisface această nevoie.

Grig.CO New Media SRL-D este o astfel de agenție care, deși este la început de drum, te poate pune în legătură cu firme serioase, oferindu-ți astfel oportunitatea unor câștiguri substanțiale, pe măsura efortului tău de a ține și promova un blog / site cu conținut util și original.

Bani noi

Bani noi

8 gânduri despre ”Ai unul sau mai multe bloguri? Hai să faci niște bani din ele!

  • grig zice:

   Din motive obiective durata concursului este atât de mare și tot din același motive vor exista și 10 premianți.

   Participanții vor avea de câștigat mai mult decât premii sau experiență, vor fi cu un pas mai aproape de bugetele de marketing ale unor firme importante.

   Apreciază

 1. Jorjette zice:

  Am încercat cu marketingul afiliat, insa nu am fost prea incantata asa ca am renuntat destul de repejor. Am ramas doar la adsense si ultimele doua idei din lista ta 🙂

  Am auzit ca sunt unii care fac ceva bani din marketingul afiliat, insa eu nu am insistat prea mult. M-a deranjat faptul ca din ceea ce vindeam, din suma totala, trebuia platit impozit si ramanea destul de putin, adica, sa ma aleg cu ceva, chiar trebuia sa vand, nu gluma…

  Apreciază

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.