Doar eu am probleme de semnal la Digi Mobil?


Am început anul cu stângul în ceea ce privește conectarea la net-ul mobil prin Digi. NU este o doar o problemă de semnal datorită traficului ridicat în aceasta perioadă, mai degrabă aș miza pe zonă.

Partea mai proastă este că îmi este din ce în ce mai greu să folosesc netul mobil sau să vorbesc de pe Digi. Problema pare a fi semnalul. Pe Fiberlink totul merge strună, pe 3G lucrurile nu-s tocmai roze.

Voi ce probleme aveți cu Digi / RCS-RDS?

9 gânduri despre ”Doar eu am probleme de semnal la Digi Mobil?

 1. Florin zice:

  Am si eu Digimobil pe doua telefoane. Unul clasic, Nokia, la care semnalul este bun. Si pe al doilea iPhone atat pe 4 cat si pe 5, dar si alti utilizatori de smartphone nu au semnal bun in locuinta la mine. Vocea se intrerupe si datele uneori nici nu incarca. Daca ies pe strada atat la voce am semnal full sau fara o bara. Date la 4-6 Mbps. Locuiesc in Breaza, pe Valea Prahovei si am intre mine si antena 2 cladiri inalte. Am portat numarul meu in reteaua Digi, pe persoana juridica si nu vor sa mi-l transfere pe persoana fizica. Pe persona juridica am acum un abonament pe care mi l-au bagat pe gat, de 10 euro si de care nu am nevoie. Mi-au spus ca daca vreau abonament de 2 euro imi maresc tariful la Internet terestru. Am reziliat contractul si mi-au spus ca imi voi pierde numarul. Incerc sa-l portez pe cartela in alte retele. Ceilalti operatori imi spun ca este posibila portarea de pe abonament pe cartela, iar cand ajung in magazinul lor mi sunt refuzat.
  Numai necazuri am avut dupa ce am portat numarul in reteaua Digimobil, am platit si cel mai scump abonament de la ei, nu am avut nici semnal bun si nici nu mi-l trec pe persoana fizica. Nu au nici nanosimuri, microsimuri, decat pe persoana juridica. Cand m-am portat la ei am asteptat 3 luni un microsim. I-am sugerat eu agentului comercial sa mearga intr-o casierei RDS din alta localitate sa ia microsim.
  Sfatul meu: nu intrati in reteaua RDS, daca aveti venituri cat de cat sa suportati un abonament la un operator serios.
  M-am portat pentru preturile mici si acum risc sa-mi pierd numarul.

  Apreciază

 2. adrian zice:

  De pe 1 m-am mutat in Bucuresti zona Brancoveanu. Am observat ca in tot Bucurestiul tel meu Lg L9 setat manual pe RO Digi Mobil (sa fiu mereu conectat la internet) se muta de pe un releu digi pe celalalt releu dig sau pierde pt cateva secunde semnalul. Prima data am crezut ca a luat-o razna telefonul ca daca apelezi imi scrie sa astept ca reorganizeaza…. Apoi am vb cu un prieten tot cu un L9 aceeasi zona aceeasi retea si are aceleasi probleme. Daca e sa il setez manual pe releul Vodafone nu mai pica semnalul dar nu am internet. Am facut o sesizare luni… azi e miercuri am sunat iar si au spus ca vor urgenta masuratorile si investigatiile… astept raspunsul lor si apoi in functie de el voi rezilia sau nu contractul. In Braila nu am avut probleme de genul.

  Apreciază

  • grig zice:

   Am făcut si eu sesizare, atunci când am scris articolul, au făcut măsurători, probabil că au mișcat ceva antene și situația s-a îmbunătățit o perioadă, acum iar a început să facă figuri semnalul.
   Probabil va trebui să mai fac o sesizare …

   Apreciază

 3. dan zice:

  Grig, eu nu vorbeam de o calitate optima. Ru ma refer la faptul ca serviciul este total indisponibil. Si nu este doar la mine. Am sase colegi aflati in aceeasi situatie. Problema apare la datele mobile pe telefon, modemul rds dar si la initierea de apeluri…cu toate ca semnalul este full. Reactia rds=0. Invit necredinciosii sa acceseze google.ro in una din zonele mentionate de mine.

  Apreciază

  • grig zice:

   Și eu locuiesc într-o zonă în care rețeua 3G de la DigiMobil este aprope inutilă, dar nu pot spune ca nu funcționează deloc. Merge dar doar când vrea ea, nu atunci când am eu nevoie.

   Apreciază

 4. dan zice:

  Problema nu este la tine ci la rds. 3g-ul functioneaza defectuos, pe toane si pe zone. Am depus o sesizare in urma cu 2 zile si….astept. Problema este generala, ce putin in Bucuresti. Drumul Taberei, Orizont- deloc, Rahova-mall drloc, Big Berceni deloc.

  Apreciază

  • grig zice:

   Sunt 99% convins că ai dreptate, dar aș vrea mai multe reacții din partea celor ce plătesc niște servicii de care nu pot beneficia la un nivel optim de calitate

   Apreciază

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.