Ce a mai modificat dl. Google …


Ce a mai modificat dl. Google în ultima vreme? Știu, s-a tot spus că va modifica felul în care sunt poziționate rezultatele căutărilor în funcție de cât este de prietenos un site cu dispozitivele mobile.

Poate că a făcut-o, eu am simțit efectele acestei modificări încă de mai mult timp, cam de atunci de când a început să ne permită să trimitem manual la indexare paginile în mod selectiv și pentru motorul de căutare „mobile”.

Am simțit, în schimb, o mică modificare în felul în care s-au repoziționat rezultatele căutărilor: A scăzut în importanță cuvintele cheie aflate între etichetele folosite la titluri(h1, h2, h…) crescând în același timp importanța cuvintelor cheie aflate în interiorul paragrafelor.

Importanța metadescrierii tinde și ea spre zero, pentru Google cred că este deja egala cu zero. Poate pentru Bing sau alte motorașe să mai conteze puțin.

Un sfat SEO Gratuit:
Scrieți mult, bine și la obiect.

Nu luați aceste spuse ca venind din partea unui Specialist SEO, în acest domeniu nimeni nu poate să prezică viitorul și nimeni nu va putea să garanteze mare lucru

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.