Ce telefoane mobile mai caută românul?


Am studiat puțin interesul utilizatorilor de pe internet în ceea ce privește oferta de telefoane mobile.

Este știut faptul că cele mai râvnite telefoane mobile sunt cele produse de Samsung. Nokia ocupă în continuare un loc fruntaș, cu toate că nu s-a împăcat destul de bine cu roboțelul Android. Din urmă vine cu pași grăbiți AllView, un brand românesc al unor gadgeturi ieftine made in China. Poate că cei de la Allview au avut o politică bună de marketing. Cu siguranță contractele cu ceva furnizori de servicii GSM: Digi și Telekom i-a ajutat destul de mult.

Spectaculos este brandul posesor de măr, care nu este asociat cu gama de produse numite telefoane mobile, asta nu pentru că nu ar exista interes pe piață, ci datorită faptului că este văzut ca ceva foarte special. Acest producător, Apple, nu fabrică telefoane mobile, el face „Aifoane”.

Nu sunt de neglijat nici ceilalți producători: Sony, BlackBerry, LG, Utok, eBoda etc, doar că ei nu se evidențiază cu nimic spectaculos, cu mici excepții:
– Utok pare să fie oarecum pe lângă așteptări, chiar dacă ei oferă garanție de până la 5 ani pentru produse, nu și-au căpătat, încă, o reputație de producător de încredere.
Poate că ar trebui să mai umble la sistemul de garanție
– eBoda nu a prins destul de bine în ceea ce privește telefoanele, poate că îi trebuia un contract cu un furnizor de servicii GSM, dar are recenzii bune la tabletele foarte ieftine.

Un gând despre ”Ce telefoane mobile mai caută românul?

  1. Francisc zice:

    Utok sunt bune dpdv., tehnologic, însă dpdv al calității materialelor, sunt la pământ. Nu mi-aș mai cumpăra alt produs Utok. Dacă l-aș primi gratis, l-aș vinde imediat.
    Se mai caută și chinezăriile astea care au dat lovitura cu câteva modele de top: Xiaomi și Oppo.
    Lenovo este un alt concurent puternic, a izbit destul de rău industria smartphone-urilor. Orice model pe care l-am testat, a dat clasă unor telefoane cu pretenții, gen HTC sau Samsung.

    Apreciază

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.