Securiștii pensionari protestează în Piața Victoriei


Sunt mut de uimire atunci când văd pensionari cu pensii cu mult peste salariul minim pe economie cum protestează ei pentru că vor pensii mai mari.

Cine sunt acești pensionari: foste cadre ale unor structuri militarizate, care și-au desfășurat cea mai mare parte a activității într-o perioadă destul de sumbră dinn istoria României. Acești pensionari au pensii de peste 1500 lei, unii dintre ei trecând chiar de 2500, 3000 de lei. Ar trebui să le fie rușine să protesteze pentru mărire pensiilor toți acei pensionari care câștigă mai mult de 1050 lei pe lună, pentru că cei din generația lor au fost la butoane în urmă cu 25 de ani, atunci când au permis sau au pus umerii la realizarea jafului care a fost comis în România ultimului sfert de veac.

În zilele noastre sunt foarte mulți tineri care nu reușesc să câștige salarii la nivelul acestor pensionari, tocmai pentru simplul fapt că sunt nevoiți ca din câștigurile lor să susțină un sistem de pensii care plătește unor oameni cu trecut dubios niște sume colosale în fiecare lună.

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.