Puțină organizare nu strică …


Am studiat felul în care îmi împart timpul între activitatea din mediul online și cea din viața reală și am ajuns la concluzia că nu ar strica puțină organizare.

Este adevărat că și din bloguri sau alte activități conexe se pot câștiga bani. Poți cu acei bani să-ți îmbunătățești felul în care îți trăiești viața reală, cea în care trebuie să mănânci și să plătești pentru ceea ce consumi.

Pentru a găsi un echilibru trebuie să mă organizez puțin, astfel încât activitatea din online să aducă un venit care raportat la timpul petrecut în spațiul virtual să fie cel puțin egal cu cel pe care îl obții dintr-un job.

Așa m-am hotărât să îmi organizez timpul și să mă concentrez mai mult pe monetizarea conținutului decât pe crearea acestuia.

Știu că pare vulgar de pragmatică această abordare, dar nu cred că trăim vremuri în care să ne permitem luxul de a ne risipi timpul cu prostii.

Acestea fiind zise, m-am decis ca pe acest blog să continui a-mi exprima opiniile (poate mai rar decât aș simți nevoia) despre diferite situații sau evenimente, dar pe celelalte site-uri pe care scriu să mă concentrez pe monetizare si SEO!

2 gânduri despre ”Puțină organizare nu strică …

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.