cel mai bun hosting din romaniaAm încercat multe servicii de găzduire web începând cu vara anului 2008 și am fost de foarte multe ori dezamăgit, chiar de companii mari, multinaționale,  de telecomunicații.

Peste fix o lună se vor împlini 6 ani de la începerea colaborării cu MxHost.ro fără a întâmpina probleme din cauza serviciilor oferite de această companie.

De ce spun că MxHost oferă cel mai bun serviciu de găzduire web din România?

În primul rând eu sunt un client destul de dificil, am făcut diverse solicitări ciudate către ei și am reuși de fiecare dată să găsesc în serviciul de suport clienți sprijinul necesar.

În al doilea rând am găsit destulă flexibilitate atât în privința condițiilor de plată cât și în privința serviciilor oferite, nu de multe ori beneficiind de pachete personalizate conform nevoilor și solicitărilor mele.

Am trecut pe ultimul loc calitatea serviciilor oferite deoarece în acești 6 ani am uitat cât de important este ca serverul pe care este găzduit site-ul să nu aibă probleme, pentru că nu am avut probleme de acest gen în toată această perioadă!

Concluzii:

Vreți să găzduiți un site în România? Apelați cu încredere la serviciile oferite de MxHost, veți beneficia uptime garantat 99.9%, de suport rapid, prețuri mici la înregistrarea domeniului și multiple metode de plată!