Este bine să monetizezi blogul …


Deși este destul de greu să vinzi reclamă pe blog, satisfacția banilor obținuți astfel poate fi destul de mare. Știu că mulți bloggeri susțin că ei scriu din pasiune și că nu sunt interesați de câștiguri. Mulți bloggeri din această categorie chiar scriu din dorința dezinteresată de a-și împărtăși opiniile sau creațiile literare, dar sunt destui cei ce susțin acest lucru deoarece nu își pot monetiza blogul.

Eu cred că atunci când scrii bine ai șanse să scrii și mai bine dacă reușești să obții un ban în plus de pe urma acestei pasiuni.

Nu este bine, în schimb, să încerci a-ți monetiza blogul cu orice risc. Poți să-ți pierzi cititorii fideli în cazul în care îi bombardezi cu reclame  fără a ține cont de calitatea și utilitatea informațiilor pe care le prezinți.

Din păcate, românii nu s-au obișnuit cu ideea că cel care își ocupă timpul pentru a crea conținut util trebuie să aibă ceva de câștigat, de aceea ar trebui ca toți utilizatorii să conștientizeze faptul că e bine să pui reclame pe blog, pentru că astfel vei putea să fii mai creativ, vei avea mai mult timp pentru a crea și, în definitiv, tot el va avea de câștigat!

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.