A doua greșală majoră …

Atunci când scrii pe blog asumându-ți identitatea reală nu este bine să fii chiar sincer și să-ți exprimi convingerile politice sau propria opinie în legătură cu anumite subiecte mai delicate, genul de subiecte care împart opinia publică în două.

De ce spun asta? Pentru că vor fi momente în care vei regreta, mai ales atunci când nu reușești să trăiești doar din Reclame CPC sau din Marketing Afiliat. Vei pierde anumite oportunități datorită faptului că „faci parte din rândul ălora care …”

Eu știu că nu este bine să scrii anumite lucruri, însă nu mă pot abține. Voi continua să-mi exprim opiniile mele chiar dacă ele îi vor deranja pe 99% dintre cei care ajung să citească ceea ce am scris.

Reușiți să vă auto-cenzurați pentru a nu avea de pierdut din punct de vedere financiar?

2 thoughts on “A doua greșală majoră …

  1. Daca vrei sa faci bani dintr-un blog general/personal, atunci scrie cum iti pofteste inima. Zoso, spune multe, vrute si nevrute, dar castiga bani. De ce sa ne auto-cenzuram? Vrei bani, faci bani. Eu cand am ceva de spus, fie ca e de rau sau de bine, spun, fara ca cineva sa ma opreasca. Dar atunci cand vreau sa fac rau cuiva si n-am dovezi/argumente, atunci tac si inghit.

  2. Nu cred că există mulți care se pot compara cu vali Petcu la capitolul ăsta … problema cu cenzura economică există și e reală. Nu vorbesc acum de mine, eu sunt insignifiant. Uită-te la televiziuni, care e „liberă”? Singura care pare liberă este „realitatea”, am spus „pare” pentru că nu e, dar e atât de strânsă cu ușa încât se vinde pe bucăți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *