Abdicarea regelui Mihai – versiunea Traian Băsescu ( interviu B1 TV )

Am auzit cum că marele profesor al băutorilor de whiskey face declaraţii cu privire la abdicarea regelui Mihai, cum că vezi Doamne, Regele a fugit ca un laş lăsându-ne pradă regimului Sovietic !

Auzind asemenea trăsnăi mi-a venit o idee: Ce ar fi dacă am face un referendum pentru a vedea dacă populaţia este de acord ca Preşedintele Ţării, precum şi marii înalţi demnitari ai statului să nu mai aibă voie să dea declaraţii în direct la televiziunea naţională, dacă nu suflă în prealabil în fiolă, tot în direct, bineînţeles. Dacă tot plătim cu toţii abonament obligatoriu pentru a susţine acest canal de propagandă, atunci de ce să nu susţinem şi o măsură prin care să împiedicăm Înalţii Demnitari să mai facă de râs această naţie prin prestaţiile lor tragi-comice ?

P.S.: Îmi cer scuze pentru dezimformare declaraţiile d-lui Băse nu au fost făcute la Televiziunea Naţională ci la televiziunea de curte (B1TV) Propunerea cu referendumul rămâne însă valabilă doar că ar trebui extinsă şi la Posturile Tv particulare, prin urmare drepturile demnitarilor cred că ar trebui îngrădite nu cele ale televiziunilor.
Delirez? Poate că da! Dar dacă un consilier Prezidenţial expert în Canibalizm a ajuns Diplomat de carieră, poate ajung şi eu un simplu măturător la ambasada României de la Paris sau din State !!! Ehe, mai ştiu eu un bloger ce a ales cariera diplomatică !

Cu toate ca am scris acest articol la nervi si nu imi gasesc timul necesar sa-l rescriu voi aduce cateva completari:
Iata cum gandesc evreii despre declaratiile d-lui Base: http://moshemordechai.wordpress.com/2011/06/23/un-ceausescu-mai-jegos/

Dacă te aşteptai la un articol profesionist pe această temă, îmi pare rău, dar poţi găsi unul aici !

3 thoughts on “Abdicarea regelui Mihai – versiunea Traian Băsescu ( interviu B1 TV )

  1. Ar trebui sa ii fie rusine de declaratiile sale. Basescu nu este indreptatit sa ii judece pe adevaratii oameni de stat ai Romaniei, din moment ce el nu este capabil sa faca ceva pentru tara asta. Este doar un frustrat ajuns la putere, care se simte incapabil sa realizeze ceva si care isi varsa repulsia fata de trecutul sau lipsit de vreun fel de realizare asupra intregului popor roman. Se pare ca inca o data Romania a demonstrat ca este net inferioara ca moralitate si cultura, si este absolut lipsita de respect fata de istoria nationala. Iar acesta este cel care ne reprezinta. Ar trebui sa ne fie rusine noua ca popor pentru grava insulta adusa istoriei nationale, si apoi ar trebui sa reconsideram capacitatea actualului presedinte de a ne conduce tara, judecand dupa afirmatiile si actiunile intreprinse de acesta pana in prezent.
    Rusine !

    1. Regele Mihai nu avea motive să ia în serios aberațiile unui profitor, fie el și președinte al României, avea caracter și demnitate. Din păcate aceste calități nu se prea regăsesc la cei ce ard de nerăbdare să profite de pe urma sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *