Acesta este doar un nou început …

Vine câteodată, în viața fiecăruia dintre noi, momentul în care vrem să punem punct și să o luăm de la capăt, încercând să evităm greșelile trecutului, în speranța unui viitor mai bun.

Oamenilor le este imposibil să facă acest lucru, de obicei trecutul fiecăruia dintre noi ne urmărește asemeni unei umbre și de cele mai multe ori reușește să ne influențeze atât prezentul, cât și viitorul.

În cazul blogurilor sau site-urilor web se întâmplă de regulă la fel ca și în cazul oamenilor. Trecutul unui domeniu web poate fi dat uitării din ce în ce mai greu, el rămâne în memoria unor crawlere web și influențează felul în care acestea sunt percepute de către motoarele de căutare, influențând și poziția pe care o ocupă paginile acestora în paginile cu rezultate ale căutărilor.

Pentru că ajunsesem cu site-ul www.gtd.ro într-un punct mort, din care orice încercare de dezvoltare sau optimizare a monetizării ar fi fost zadarnică, am decis să-i dau șansa unui nou început.

Voi încerca să găsesc cea mai bună cale de a face util domeniul www.gtd.ro pentru cât mai mulți utilizatori.javascript:void(0);

Toate urările de bine, ție, cititorule!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *