Ai întâlnit-o?

Cu toţii suntem, măcar într-o anumită parte a vieţii, în căutarea jumătăţii perfecte, chiar dacă suntem prea mândrii să recunoaştem acest lucru. La un moment dat putem spune că am întâlnit-o, pe jumătate problema e rezolvată, dar ce facem pentru a-i atrage atenţia?

Trebuie să găsim un pretext de a comunica. Majoritatea nu avem mari dificultăţi la capitolul ăsta şi cu timpul cu toţii învăţăm că prima impresie contează, aşa că facem tot posibilul să nu dăm cu băţul în baltă vomând vorbe aruncate în vânt. Dacă reuşim să construim puntea comunicării verbale vom reuşi să ne apropiem mai mult şi să ne cunoaştem reciproc, de regulă o chimie aparte ne face să percepem altfel realitatea în cazul în care chiar există o compatibilitate. Pe măsură ce timpul face ca efectele acestei chimii să se estompeze începem să realizăm cu adevărat gradul de compatibilitate.

În această etapă a formării unui cuplu încep şi tatonările, fiecare parte încearcă să testează nivelul de încredere pe care trebuie să-l pună la bătaie. Acum este momentul în care fiecare trebuie să-i aducă celuilalt dovezi de iubire şi de încredere. Dacă aţi depăşit această fază cu bine, înseamnă că a sosit clipa în care poţi să-i arăţi cât de mult o preţuieşti oferindu-i un cadou deosebit, lucrul pe care îl aşteaptă de la tine cel mai mult, celebra întrebare: „Vrei să te măriţi cu mine?”. Aici este un mic şpil, nu poţi să-i adresezi această întrebare oricum, de pe closet de exemplu … Trebuie să încerci să-i acorzi aceeaşi importanţă, să creezi un cadru cât de cât romantic şi să fii pregătit, nu neapărat material, să o răsplăteşti în cazul unui răspuns afirmativ, un inel de logodnă şi un buchet de flori nu au cum să nu fie apreciate totuşi în astfel de momente!

Urmează faza cu verigheta, este foarte importantă şi ea pentru că este momentul în care ne trezim cu toţii la realitate!

Vrei să ai cu adevărat de câştigat? Vezi ce spune şi Blogatu!

 

2 thoughts on “Ai întâlnit-o?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *