Aparat de aer condiționat DAIKIN pentru acasă …

Nici nu a venit bine vara și soarele a început să ne arate cât este de puternic. Deja se înregistrează temperaturi de 30°C, a venit vremea să mă orientez. Trebuie să găsesc un aparat de aer condiționat pentru acasă.

Am întrebat prietenii și am primit tot felul de recomandări de mărci de aparate de aer condiționat. Am realizat cu surprindere că una dintre cele mai bune mărci producătoare de sisteme de climatizare, dacă nu cea mai bună, DAIKIN, nu se află printre preferințele românilor, mulți nici nu au auzit de această marcă.

Dacă nu știați, Daikin a investit mult în cercetare pentru a aduce inovații sistemelor de răcire fiind o companie de top în rândul producătorilor de sisteme de răcire profesionale. Eu am auzit vorbe de laudă despre produsele Daikin de la persoane ce se ocupau de mentenanța sistemelor de climatizare industriale în urmă cu ceva ani, de atunci am urmărit evoluția aceste prezențe pe piața din România, fiind interesat de evoluția prețurilor aparatelor de aer condiționat Daikin destinate locuințelor.

Este drept că ceea ce-i bun costă, iar până de curând prețurile acestor aparate de aer condiționat era destul de mare față de puterea mea de cumpărare, dar, în ultima vreme, pare ca a devenit ceva mai accesibil!

aparat de aer conditionat pentru acasa daikinM-am orientat către Aparatul de aer condiționat Daikin Sensira Bluevolution, care are o capacitate de răcire / încălzire de 12000 BTU, încadrându-se în clasa de eficiență energetică A++ pentru răcire și A+ pentru încălzire.

Un astfel de aparat face față cu brio unei încăperi de 35mp, chiar și pentru încălzirea acesteia, atunci când este izolată termic corespunzător. Acest aparat mai are și avantajul de a putea fi integrat complet cu noile tehnologii, controler online inclus permite controlarea unității interioara din orice locație prin intermediul unei aplicații, rețele locale sau internet, oferind și o imagine generală a consumului de energie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *