Băsescu ar putea fi de acord cu monarhia !

Asta este impresia pe care mi-o lasă, nu instaurarea monarhiei cred că îl deranjază ci faptul că nu are şanse să fie înscăunat !
Cel mai fericit ar fi dacă cineva ar propune şi susţine schimbarea formei de guvernare şi înscăunarea Regelui Băsescu I-ul, dar ce ne-am face după acea când d-ra Eba se va mărita: vom avea prinţesa Eba şi prinţul SIDA?
Cam scârbos scabros, nu?

2 thoughts on “Băsescu ar putea fi de acord cu monarhia !

  1. terminati-va ma cu monarhia… e o prostie 🙂
    ideea ta e funea… dar cand te gandesti cata lume a inceput sa-si doreasca monarhie, iti vine sa fugi din tara.

    1. Sincer iti spun ca nu sunt monarhist, dar cand vezi cat de jos este coborat limbajul de catre seful statului, cand il vezi cum ranjeste in timp ce un infractor de drept comun ii pune muierii sale bartai salba de galbeni la gat si cand vezi toate valorile morale calcate in picioare te gandesti sa schimbi ceva. Astepti momentul alegerilor, te uiti la candidati si vezi ca si ceilalti sunt de aceeasi speta si te gandesti, oare …
      E adevarat ca monarhia este o forma de guvernamant invechita dar tot la fel de adevarat este si faptul ca suntem un popor inapoiat si atunci? Poti sa pui Volan la Caruta? Nu, tot hais si cea tre’ sa zici pana cand vei inlocui caii cu un motor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *