Bateria de la Samsung s-a umflat

Parada tramvaielor în București

În urmă cu aproape un an eram fericit pentru că țineam în mâna un Samsung Galaxy Y. În general nu-mi plac telefoanele scumpe (îs acre), la banii aceia părea a fi exact ceea ce-mi trebuia. L-am forjat la maxim și pe WiFi, și pe 3G. Timp de 9 luni mi-a fost foarte util.

La un moment dat a cedat. bateria a început să țină doar 2 – 3 ore. Bateria din el s-a umflat.

Acum ar cam trebui să o înlocuiesc. Am găsit câte-ceva, destul de ieftine, originale (dar tot prin PRC). Întrebarea care mă frământă: Oare se merită sau e de la ceva circuit intern? Cineva care lucrează la un Service Samsung mi-a spus să o schimb, că telefonul nu are nimic. Bateriile se umflă pentru că așa trebuie, nu trebuie să țină mai mult de un an, că sunt accesorii și garanția lor nu intră în garanția telefonului.

0 thoughts on “Bateria de la Samsung s-a umflat

  1. Am o curiozitate: dupa 9 luni – 1 an crezi ca a meritat banii? Te intreb pentru ca eu am de 6 ani un telefon (nici nu stiu cum ii zice seriei) normal intrucat nu am considerat necesara o investitie de 500-700-900 lei pentru un telefon care cu greu poate depasi un an si jumatate, majoritatea stricanduli-se ceva.

  2. Ca si bani nu-i mare deranjul. O baterie noua costa 44 lei (sub pretul a 4 pachete de tigari). Telefonul a costat 530 lei. Ideea e ca Samsung era un „brand”, am un televizor Samsung de 15 ani si merge la fel ca in prima zi. Era misto o atentionare: a se inlocui bateria la fiecare 6 luni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *