Ce să faci pentru ca blogul tău să nu fie indexat de Google?

indexat-de-googleSe pare că această opțiune nu există. Google indexează tot.
Să mă supăr pe el și să-i cer bani pentru că a preluat conținut fără acordul autorului?

Oricum pe Nea Google îl doare la bașcheți. E plin YouTube de filme piratate.

Se pare că Nea Google nu se poate abține și cum vede o pagină mai apetisantă, o bagă-n index, chiar daca pagina țipă încă de la începuturi, în toate graiele, văzute sau nevăzute: „Nu mă băga! Aruncă doar o privire!”

Seamănă un pic a viol, nu?
PS: …. brrrrr …. Sună cam ciudat articolul. M-am ofticat pentru că blogul a fost indexat, dar am tras și niște concluzii din această experiență. Din egoizm, am să păstrez concluziile pentru mine, deocamdată.

update:27 feb 2014
Google a învins. Îl voi lăsa să indexeze și acest blog, pentru că oricum o face și arată și rău și undeva aiurea prin SERP!
indexat-noindex
Rămân, totuși, la ideea că poate i-ar fi mai bine fără Google!

6 thoughts on “Ce să faci pentru ca blogul tău să nu fie indexat de Google?

  1. Și platforma WordPress are, se poate și din meta etichete, dar se pare că nu funcționează întotdeauna, „rămâne la latitudine motoarelor de căutare ….”.

  2. De ce ar vrea cineva ca google sa nu indexeze blogul?Si exista daca nu stiati o setare care poate fi bifata iar google sa nu poata indexa blogul sau daca nu cu robots.txt deny all si gata 🙂

    1. Am arătat aici motivele pentru care nu-mi doream ca blogul acesta să fie indexat.
      Dacă ai fi citit și ceea ce am scris în acest articol, ai fi observat ca nici setatrea (care nu face altceva decât să adauge un meta cu noindex) , nici fișierul robots.txt nu au dat rezultatele pe care le doream.

  3. Si eu am incercat de multe ori sa opresc indexarea site-urilor mele in motoarele de cautare, desigur fara nici o sansa. Eu ma gandesc de ce motoarele ne indexeaza fara stirea noastra, adica e site-ul nostru, de ce isi baga ei mana? Un subiect foarte interesant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *