Calculator ieftin cu procesor i3

Mereu am fost adeptul gadgeturilor sh, datorită raportului calitate / preț. Nu-mi pare normal să plătesc o căruță de bani pentru un produs ce nu va mai valora decât jumătate din suma plătită peste doar câteva luni.

Astăzi am să vă recomand un calculator refurbished, numai bun pentru birou și destul de performant pentru a face față multor cerințe multimedia.

Vă supun atenției un calculator HP6200 cu 4 GB RAM (calculatorul suportă până la 32 GB RAM), procesor Intel Core i3-212 care are integrat un GPU Intel HD Graphics 2000 , un HDD de 250 GB. Această configurație vine la prețul de 689 Lei, iar punctul forte al său este acela că merită un ugrade, putând face din acest calculator unul numai bun de gaming prin adăugarea unei plăci video dedicate, a unui SSD pentru sistemul de operare și, eventual, prin adăugarea a încă 4GB RAM.

În concluzie, recomand acest calculator acelor persoane care au nevoie urgentă de el pentru aplicații office dar vor într-un viitor nu prea îndepărtat să-l folosească și pentru ceva jocuri sau procesare grafică.

O descriere mai amănunțită a calculatorului poate fi găsită aici.

calculator-ieftin-procesor-intel-i3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *