Ce cadou să-i fac?

Cu toţii avem persoane care ne sunt dragi şi cărora dorim să le facem cadouri în anumite ocazii şi cu toţii ne vom pune această întrebare în special în luna care o să vină, pentru că este bine cunoscută sub denumirea de „Luna Cadourilor”. Răspunsul la întrebarea „Ce cadou să-i fac?” îl vom găsi din ce în ce mai greu pentru că, vedem cu toţii, banii sunt din ce în ce mai puţini şi mai lipsiţi de valoare şi cu toţii dorim să oferim daruri care să facă o impresie mai mare decât banii pe care i-am cheltuit noi pe acel cadou.
Sfatul meu este să apelăm la muzică pentru că muzica ne-a încântat încă din cele mai vechi tipuri şi fiecare din noi suntem sensibili la anumite melodii şi de cele mai multe ori un anume album poate să-i transmită celui drag şi un mesaj subliminal, întotdeauna un CD sau un DVD transmit mult mai mult decât suportul în sine!

5 thoughts on “Ce cadou să-i fac?

  1. Pingback: Culese din Blogosfera
  2. cadourile mele sunt cumpărate deja. 😉 personal refer cărţile în locul muzicii şi darurile simbolice, o cană, un fular, mănuşi, o oglindă, o curea, un stilou… chestii de genul acesta. pentru mine crăciunul este o sărbătoare a familiei, a bucuriei de a fi împreună şi mai puţin contează valoarea, cât gestul, mai puţin ocntează darurile, cât clipele în care suntem cu toţii, iarăşi împreună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *