Ce este un blog?

Idei cadouri de Sf. Valentin …

Blogul este o altfel de casă. O casă în spaţiul virtual. O casă pe care unii vor să o facă punct de atracţie iar alţii vor să o folosească ca şi refugiu, un loc în care să se ascundă atunci când se simt ameninţaţi în sapţiul real.
Blogul poate fi folosit şi pentru a interacţiona şi comunica cu ceilalţi, poţi să îţi faci cunoscute gândurile, poţi obţine sfaturi şi poţi cunoaşte oameni noi.
De ce vor unii să folosească blogul ca şi punct de atracţie? Este simplu. Ca şi un loc din spaţiul real şi un blog sau un site poate deveni un loc de desfăşurare a comerţului, o piaţă, poţi vinde orice în spaţiul virtual: lucruri palpabile sau doar idei, informaţii , iluzii…

Eu am început acest blog iniţial pentru a-mi împărtăşi ideile, am observat după aceea că trebuie să depui ceva efort pentru a avea cu cine să le împărtăşeşti, după care am realizat că am investit prea mult timp în această activitate. Cum în viaţa reală timpul înseamnă bani, am decis să încerc să fac în aşa fel încât să găsesc un echilibru. Am încercat să fac din această casă a mea un loc atractiv unde să-mi împărtăşesc ideile şi să cunosc oameni noi şi totodată cu care să câştig bani suficienţi încât să recompensez o parte din timpul răpit vieţii reale!

Voi de ce aţi început să scrieţi pe blog?

5 thoughts on “Ce este un blog?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *