Cocalar, Apple, iPhone, Kamikaze

Am aflat de la zoso că se va face mare bairam în cinstea noului iPhone 4s. Din păcate imaginea Apple şi în special a produselor din gama iPhone este prea pe nedrept asociată cu cocalarii şi piţipoancele din Romania aşa că m-am gândit să dau un sfat celor de la Apple pentru viitorul iPhone 5.
Funcţia Kamikaze.
Funcţia Kamikaze ar trebui să fie introdusă de către toţi marii producători ai unor produse de renume care nu vor să-şi asocieze brandul cu cocalarul de România.
Principiile funcţiei Kamikaze:
Pe baza unor algoritmi simpli produsul ar trebui să determine dacă a intrat în posesia unui astfel de personaj.
Odată ce produsul realizează că posesorul său nu se încadrează în tipul de utilizator cu care producătorul vrea să-şi asocieze imaginea, acesta ar trebui să-şi declanşeze autodistrugerea!

Detalii iPhone - click pe poză!
Detalii iPhone - click pe poză!

Cum aţi dori să arate viitorul iPhone 5?

3 thoughts on “Cocalar, Apple, iPhone, Kamikaze

  1. :)) Mi-a placut. Poate niste senzori care sa detecteze aurul masiv, muzica lautarilor, culoarea roz aplicata pe buzele tuguiate si unghiile false , blondul oxigenat si BMW-urile bengoase ale burtosilor si „domnisoarelor” de 18 ani. Tipologia cocalarului romanesc!

  2. Nu stiu cati cocalari au Iphone 4/4s (erau fani Nokia pana sa o ia la vale) dar le-as recomanda mai bine Mobiado, Gresso. Telefoanele perfecte: proaste si imbracate in metale scumpe … sa sa vada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *