Cum să faci bani pe internet. Rețeta sigură a succesului

Aceasta este adevărata dilema a secolului XXI.

Dă-i încolo pe cei ce mor de foame căutând în tomberoane, dă-i încolo de ruși și de americani cu neînțelegerile lor cu tot, hai să vedem cum facem noi să stăm cu burta la soare în țări mai calde și mai liniștite, trăind din cei 5000 $/€/Ł pe care ni-i aduce internetul, pentru că am fost noi băieți deștepți și ne-am descurcat în viață.

Se pot face bani pe internet?

Teoretic vorbind, se pot face bani pe internet. Dacă nimeni nu ar fi câștigat bani pe internet, nu ar fi apărut acest miraj. Este ca și în proverbul : ” Nu iese fum fără foc”.

Oricine poate face bani pe net, indiferent de nivelul de cunoștințe, este suficient să știe să scrie și să citească și să aibă ceva fler în a găsi găina cu ouă de aur.

Rețeta sigură de făcut bani pe net

Există și rețete sigure cu ajutorul cărora se pot face bani pe net. Cea mai răspândită este aceea de a profita de naivitatea celor care vor să dobândească niște câștiguri ușoare:

  • Găsești un canal cu ajutorul căruia să comunici cu cât mai multe persoane
  • Te lauzi cu cât de mulți bani reușești să câștigi
  • Te oferi ca în schimbul unei sume foarte mici (cheltuieli de transport sau alte cheltuieli logistice) sau a unei vizite către site-ul tău înțesat cu reclame să dezvălui secretul reușitei tale.
  • Găsești o formă pompoasă de a le spune celorlalți să facă ceea ce faci și tu (să nu vorbească gura lumii că ai promis că dai și nu ai dat
  • Tragi linie și numeri banii.

În cazul în care ai aplicat această rețetă și după ce ai tras linie nu ai fost mulțumit de Total, înseamnă că nu ai tratat etapele cu destulă seriozitate. Se întâmplă la fel ca în bucătărie: dacă nu ai stofă de bucătar, poți să ai în față mama rețetelor, nu-ți va ieși din cuptor nimic comestibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *