De ce să-ți faci blog

Sunt mulți cei care îți explică de ce să-ți faci blog. Și eu am mai făcut-o cu alte ocazii. Eu aș dori să încep de data asta cu dezavantajele.

De ce să nu-ți faci blog.

Să nu-ți faci blog dacă vrei doar să faci bani repede. Nu ai cum. Pentru a face bani cu un blog trebuie să ai timp, răbdare și mult suflet de pus în el.

De ce să-ți faci blog?

Dacă simți nevoia să-ți exprimi gândurile în mod public, dacă simți că ai ceva ideii de împărtășit, dacă vrei să-ți faci noi prieteni și noi dușmani, atunci, DA, fă-ți un blog!

Dacă ai un serviciu pe care vrei să-l promovezi, dacă ai ceva de vândut, dacă dorești să afle cât mai multă lume că exiști, atunci, DA, fă-ți un blog!

Dacă ești la începutul începutului în ale online-ului, te sfătuiesc să o iei ușor, cu un blog gratuit. Nu pierzi decât timp în cazul în care se va dovedi că nu-i de tine. De câștigat, sigur vei câștiga ceva experiență și ceva cunoștințe în plus, care sigur nu o să-ți strice!

Dacă ai o firmă și vrei site, pentru că ai cam rămas printre puținii din domeniul tău care nu și-a făcut cunoscută prezența online, o platformă de blogging, cum este WordPress-ul este de ajuns, dar pentru că oricu alții ți-au luat-o demult înnainte în acest domeniu, nu cred că este cazul să te zgârcești la bani. Apelează la cineva să-ți facă un site sau să te sfătuiască ce și cum să faci! Un blog care să țină clientela la curent cu oferta ta nu strică nici dacă ai deja un site de prezentare și e absolut necesar dacă ai dat o căruță de bani pentru un site în flash, care arată extrem de bine, dar pe care motoarele de căutare nu-l văd aproape deloc!

0 thoughts on “De ce să-ți faci blog

  1. mie mi se pare mai ok un domeniu si o gazduire. nu e scump, cu 50-100 RON poti sa te „rezolvi” pe un an si…daca esti ok si iti place…poti continua.

    1. Si daca ai 12 ani, si nu ai ăia 50 de lei? Te duci pe WordPress.com , blogspot.com sau, de ce nu, peblog.eu

    1. Degeaba te plictisești căci, dacă nu-ți vine în minte să te plictisești împreună cu alții, nu-ți vei face în veci blog!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *