desene-animate-online.net – Recenzie

Din intamplare, navigand pe net, am dat peste un site care este de vanzare: desene-animate-online.net. pretul cerut pe BursaDe Domenii.ro este de 3000 de euro.

Ce are special acest site?

TRAFIC. Are trafic cu duiumu. Conform statisticilor WTA media este undeva peste 15000 de vizitatori unici pe zi, cu o medie de peste 10 vizualizari pe vizita.

Merita siteul desene-animate-online.net pretul cerut?

Este un site creat mai mult pentru a aduce un venit din reclamele pay per click. Trafic este suficient astfel incat sa aduca un venit frumusel din astfel de reclame iar faptul ca majoritatea celor care cauta desene animate online, cuvinte cheie pentru care este foarte bine optimizat SEO, sunt copii, care sunt incantati usor de bannerele viu colorate si fac cu usurinta click pe ele.
Este o investitie care se amortizeaza pe termen destul de lung pentru viteza cu care se schimba lucrurile in mediul online. Punctul vulnerabil al acestui site este tocmai continutul care este de fapt preluat de la peteava.ro, in cazul in care acest continut nu va mai fi disponibil … s-a zis cu tot site-ul .
In concluzie investitia este destul de riscanta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *