Despre băiatul din Arad care s-a împușcat pentru că a picat la BAC

Sincere condoleanţe familiei acestui tânăr !

Am aflat citind un articol pe MEDIAFAX despre această tragedie şi oricât de cinic aş părea trebuie să fac câteva comentarii cu speranţa că cei ce au copii ce trec prin momente dificile din diverse motive îl vor citi şi mă vor înjura, dar poate în acelaşi timp vor realiza că am dreptate şi vor reuşi să-şi ferească familiile de astfel de tragedii …
Acest băiat s-a împuşcat pentru că a avut cu ce, dacă tatăl său respecta legea nu ar fi avut cu ce …
Acest băiat a hotărât că trebuie să-şi ia zilele pentru că nu a găsit un sprijin moral nici chiar în sânul familiei …
Ministrul, inspectorii, profesorii, societatea etc. cei ce nu fac parte din familie pot avea vină în faptul că acel copil nu a promovat examenul fie pentru că au fost subiectele prea grele, fie că nu au pregătit acel elev cu toată responsabilitatea, fie pentru faptul că noi toţi nu am fost în stare să generăm o clasă politică mai bună, dar a-l ajuta pe acel copil să treacă peste momentele grele din viaţă era datoria familiei !
Încă odată îmi exprim sincere condoleanţe familiei şi vă rog pe toţi să învăţaţi din greşelile altora !

3 thoughts on “Despre băiatul din Arad care s-a împușcat pentru că a picat la BAC

  1. ha ha… pai hai sa le dam BAC-ul la toti ca sa nu se mai impuste vreunul. La ce naiba le trebuie atata scoala… Propun chiar sa se elibereze diploma de BAC odata cu certificatul de nastere. Bine ca nu l-a inselat iubita… ca sigur se jupuia de viu cu ciobu electric.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *