Despre reclama prin eTarget.ro

Dacă ai un blog sau un site şi vrei să câştigi ceva mărunţiş din clickuri făcute pe reclamele publicate pe paginile tale şi nu vrei să foloseşti AdSensul de la Google eTarget.ro poate fi o soluţie. Am să vă expun acum care sunt avantajele şi care sunt dezavantajele faţă de reclamele prin AdSense!

Avantaje:

 • Suma minimă pe care o poţi retrage este mult mai mică decât la AdSense adică 50 de lei (faţă de 80 euro).
 • Instrumente interesante, bannere imagine şi text, reclamă în videoplayer, reclama în text, roller-banere care pot apărea pe una din laturile ecranului vizitatorului, etc.
 • uşor de implementat.
 • Poţi să-ţi transferi lunar câştigurile, indiferent cât sunt de mici, astfel încât să-ţi plăteşti reclamă la site-urile tale.

Dezavantaje:

 • Un singur lucru mă deranjază la reclamele pe care le pune eTarget.ro şi anume faptul că nu poţi să-ţi selectezi ce reclame să nu apară pe site-ul tău, deşi există nişte bife pe care le pui astfel încât să nu apară anunţuri cu caracter sexual sau legate de jocurile de noroc. Ori că am bifat ori că nu am bifat vimaxpils tot nu am putut evita situţii de genul celor din poză, astfel de asocieri deranjază cititorii şi acest lucru chiar nu-mi place.

penisul-si-igiena-oralapenisul si igiena orala

Îi rog pe cei de la eTarget să-mi dea de ştire când au remediat problema, până atunci nu va mai fi etarget pe acest blog!

7 thoughts on “Despre reclama prin eTarget.ro

 1. Am remediat problema. :))

  Orice publisher are optiunea de a bifa blocarea anunturilor cu continut sexual, dar aceasta optiune devine valida abia dupa ce publisherul este aprobat manual de catre noi. In felul acesta avem control nu numai asupra anunturilor, dar si asupra site-urilor partenere. 🙂

  Acum blogul este aprobat si bifarea a intrat in functiune. 😉

  Spor!

 2. Interesatn eTargetul, o sa intru si eu … sper numai sa aiba si alt fel de reclame decat aia care apare si dispare. Ma scoate din minti …

 3. Pingback: Despre eTarget și paid per click | bogzilla.ro
 4. Am avut reclama platita la Etarget, fost un timp cat a mers bine, insa au suspendat o campanie de a mea, pe motivul ca nu corespunde criteriilor si politicii site ului, de fapt a fost perfect in regula site ul, am scris si un e mail, dar nu sunt atat de rapizi cu raspunsul pe cat se mandresc, si nici la numarul de telefon afisat pe site nu raspunde nimeni.
  Normal ca toate astea sau intamplat dupa ce am incarcat deja contul Etarget cu o anumita suma de bani, si nu sunt deloc ieftini!
  Fiind singura campanie pentru care doream publicitate, si fiind blochat pe nu siu ce criterii, ca cu cele reale corespundeau, am solicitat transferul banilor pe care am platit pe contul firmei mele. Crezi ca a raspuns cineva? Nimeni,
  Tzeapa mare! Feritiva de ETARGET !!!
  Alte probleme foarte foarte importante!
  1. Cand incarci creditul este o rubrica daca bifezi iti reincarca creditul automat daca e pe terminate! Eu NU am bifat si totusi afiseaza ca va fi incarcat automat.
  Serviciul încărcării automate a creditului cu cardul este activ. Dacă doriți să modificați aceasta, mergeți la rubrica Plata cu cardul. Pentru modificarea setărilor mergeți la Plata cu cardul.
  Am dat click la „Plata cu cardul:

  Not Found
  The requested URL /payment/cardpay.php was not found on this server.
  Asta e raspunsul lor: adica nu ai posibilitatea de a dezactiva! Daca iti ruleaza o campania, practic iti va lua banii de pe card tot timpul!
  Al doilea problema mare: Nu iti dau posibilitatea sa stergi contul!
  Ramai blocat cu toate datele, inclusiv a cardului si ce mai au ei salvati pe acolo!
  Acum ar fi treaba de judecata, dar decat sa mai platesc vreo 200 EU la avocati mai bine las banii lor sa manance 2-3 ciorbe si sa fie sanatosi!
  Cam asa sta treaba cu etarget

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *