Duzina de cuvinte – Who it is Mircea Dinescu ?

Amănuntele care apar în presă din dosarul Vântu au făcut ca şi farama de respect pe care o purtam dizidentului Mircea Dinescu să-mi dispară. Pe vremea când ascultam Radio Europa Liberă mi-l imaginam pe Mircea Dinescu ca pe un zeu salvator, cu toate că eram decât un ţânc, mi-aş fi dat viaţa pentru el deoarece vedeam în el salvarea spirituală a poporului român. Nu cred că are rost să vă spun cât de dezamăgit am fost să văd cum este dat la o parte din FSN şi din viaţa politică, îmi imaginam că fantome ale epocii trecute nu-şi doreau în preajmă un filozof cu gura spartă pe care lumea toată îl venera. Mă consolam cu gândul că un om ca el, cu principii solide îşi va dori  sange şi că va porni o luptă autentica împotriva celor ce l-au asuprit şi că astfel din postura sa  de cercetător al arhivelor securităţii va deveni un vindecator al societăţii noastre rupând orice legatura dintre foştii nomenclaturişti şi pârghiile  tânărului stat democratic.

Nu ştiu cât de dulce o fi fost traiul pe care l-a dus în ultimii ani dar ştiu că a fost destul de bun încât să-i înmoaie piesele de rezistenţă!

Cele 12 cuvinte bolduite au fost propuse de psi si folosite cu mai mult talent de tibi, abisuri, sara si vor mai fi!

11 thoughts on “Duzina de cuvinte – Who it is Mircea Dinescu ?

  1. Pingback: psi-words » duzina de cuvinte- hamlet
  2. Pingback: Vorbe de duzina « Tiberiuorasanu's Blog
  3. Pingback: Vorba dulce … e pe moarte « Abisuri
  4. cândva îl admirasem şi eu pe mircea dinescu pentru „motanul arpagic”. ba chiar îmi place încă un poem de-al lui pe care l-a scos din uitare mihai mărgineanu, deşi cântecul aparţine lui adi jacotă… dar omul, omul de acum… oare chiar poate să înmoaie timpul şi osul cel mai dur? 🙁

  5. Pingback: Duzina de cuvinte: Misiunea « My virtual Outback
  6. Pingback: Duzina de cuvinte-Fantoma « Cataratorii
  7. Din nefericire…nu e singura dezamagire. Pare ca romanii nu au nici o rezistenta la atributele coruptiei! Doar pretul difera! Trist dar e bine sa constientizam!

  8. Pingback: DUZINA DE CUVINTE Cu duioșie despre Mircea Geoană ! partea a II a « Dictatura justitiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *