Eficiența unui paznic miop

Într-o parcare din Bucureşti responsabil cu paza maşinilor şi cu respectarea condiţiilor de utilizare ale acesteia este un domn de aproximativ 50 de ani ce are ca principal accesoriu una bucată ochelari de vedere gen fund de borcan fără de care este nevoit să se orienteze cu ajutorul simţului tactil. Nu am nimic cu omul, dar cum poţi să profiţi în halul acesta de un om doar pentru a avea profit ? Mulţi ar zice că de fapt acest om este ajutat să câştige o pâine, dar gândiţi-vă la umilinţă pe care e nevoit să o îndure zilnic pentru cei 700 de lei pe care îi primeşte lunar, în timp ce firma încasează 3000 de la beneficiar. Am să revin cu o povestioară …

2 thoughts on “Eficiența unui paznic miop

    1. Un tânăr își găsește de munca mai ușor și pe bani mai multi, chiar și în Paza fara 1000 de lei pe luna nu ar sta, iar patronul respectivei societăți se gândește la diferența de 300 de lei ce ii rămâne în buzunar.
      Oricum și respectivul paznic are eficienta lui pentru ca atunci când nu face fata situației și este nevoit sa cheme echipajul de intervenție rapida se chinuie atât de mult sa privească ecranul telefonului mobil și sa găsească tastele încât stârnește mila contravenienților !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *