Este destul de plăcută vremea de afară

Este destul de plăcută vremea de afară

S-a încălzit destul de mult, ploile nu ne mai bat în geam atât de des, tocmai de aceea a venit vremea să ne apucam de reparat, recondiționat, zugrăvit …. Odată aceste treburi terminate ne vom putea gândi liniștiți la vacanța de vară.

În cazul în care aveți și ceva lemnărie care a îmbătrânit peste măsură trebuie să ne gândim dacă este cazul să o înlocuim sau dacă nu cumva se merită recondiționată.

Mulți au început să-și schimbe tocăria din lemn cu mult mai modernele Al sau PVC. Since, mie nu-mi pare cea mai buna idee. Pe lângă faptul că lemnul are noblețea sa, trebuie să luăm în calcul și faptul ca o locuință are nevoie să respire. Mie, unul, nu mi-ar face plăcere să locuiesc într-o casă care are nevoie de ventilație pentru a-mi oferi necesarul de oxigen. În această situație se poate ajunge atunci când se exagerează cu noile soluții de izolare termică.

În cazul în care casa are o arhitectură proprie, schimbarea vechii tocării din lemn nici nu ar trebui să-și aibă loc în discuție, există firme care se ocupă cu recondiționarea ferestrelor din lemn și, în deobște, a tot ceea ce înseamnă lemn, fie că vorbim de o balustradă, niște trepte, o ușă, mobilier sau orice altceva.

Astfel de firme, care-și pun experiența și sufletul în a readuce la viață obiecte din lemn ne pot face viața mult mai frumoasă și mai liniștită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *