Eutanasiem sau nu maidanezii?

Eu sunt de acord cu eutanasierea câinilor fără stăpân, şi îi rog pe „iubitorii de animale” să adopte şi câte un şobolan că şi el e suflet lăsat de dumnezeu!
Şobolanii, câinii şi vagabonzii au depăşit limitele în capitală.
Şobolani trebuiesc otrăviţi.
Câinii omorâţi cât mai ieftin şi raip.
Banii pe care vor unii să-i aloce pentru adăpostirea şi hrănire câinilor să-i folosească pentru adăpostirea şi hrănirea oamenilor fără adăpost!

P.S.: Banii alocaţi câinilor pot fi mai uşor procuraţi de la UE, că şi acolo sunt destui „iubitori de animale” dar şi mai uşor sustraşi, deoarece câinii nu au carte de identitate şi nici nu pot vorbi, de aceea unii preferă să „bage bani” în maidanezi şi nu în boschetari!

Pe aceeaşi temă:
Boschetarii sau câinii vagabonzi ?

11 thoughts on “Eutanasiem sau nu maidanezii?

 1. Si eu sunt de acord cu noua lege, prea multi caini maidanezi …sunt prea chinuiti,toata lumea arunca in ei cu „ce apuca”(si ei sunt rai),fac foamea,etc…
  PS: Cine nu este de acord cu legea asta sa puna mana sa-i stranga pe toti dupa strada la ei acasa.
  PS2: Iubesc animalele,am 2 caini si o pisica,tot dupa strada!

  1. @C.L.M. Poţi să-ţi expui părerea onest şi argumentat, chiar dacă nu eşti de acord cu mine! Pe acest blog toate opiniile sunt apreciate şi în mod deosebit cele care mă contrazic cu argumente!

 2. eu nu sunt de acord cu această lege. este doar o soluţie temporară… se vor găsi suficienţi „iubitori” care vor arunca iarăşi pui pe stradă. aceştia vor deveni nedoriţii nimănui şi o vom lua de la capăt…
  şi nu, nici cu creşterea animalelor pe lângă bloc nu sunt de acord.

 3. Ideal ar fi fost ca toţi câinii să fi fost castraţi, indiferent că au sau nu stăpân şi doar persoane autorizate să aibă dreptul de a deţine câini pentru montă. Dar cum în România totul se face doar pe hârtie, chiar şi eutanasierea, câinii comunitari reprezintă o sursă sigură de venit pentru persoanele din administraţia locală, cel puţin în marile oraşe. În condiţii ideale aş fi militat şi eu contra eutanasierii câinilor, dar când văd în Bucureşti OAMENI care arată mai rău decât oricare dintre câinii comunitari, nespălaţi şi cu hainele neschimbate cu anii, nu pot să nu spun că ei ar trebui să fie prioritari. Chiar dacă acele persoane nu mai sunt coerente în gândire, chiar dacă din vina lor exclusivă au ajuns în halul acesta, nu putem să-i tratăm doar strâmbând din nas, iar în condiţiile în care ni se tot spune că nu sunt fonduri suficiente eu unu aş prefera ca OAMENII să beneficieze de cazare instituţionalizată. Atunci când nu vom mai avea semeni care să împartă trotuarul cu câinii vagabonzi ne vom putea permite şi luxul de a milita pentru salvarea câinilor!

 4. Avem foarte multi! Asa ceva nu se mai poate.Mereu suntem de rasul Europei.Salut aceasta lege si sper cat mai repede sa se si aplice.asa zisii „iubitori de animale” sa lase ciocul mic.Locul cainilor nu este pe strada stimabili „iubitori”.

 5. Eutanasierea cainilor nu este deloc ok daca ne gandim cati criminali si cati talhari , violatori sau alti infractori cugeta liber in libertate , asa ca eu nu vad deloc cu ochi buni ca singura modalitate este sa scapam de niste suflete nevinovate !

 6. Pingback: Leapsa cu multe intrebari | eSorin Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *