Fază tare cu un cocalar inedit !

De ce cocalar iedit? Pentru că faza are ca personaj principal un cocalar emancipat, adică un tip îmbrăcat foarte decent, cu costum de câteva sute de euroi, cravată dotată cu ac din aur, mărișor dar arătând decent. Dar să trecem la subiect !

Într-o zi pe o băncuță la metrou se așază personajul descris mai sus, privirea sa trăda inteligență, era brunețel dar arăta destul de bine tipul reușind astfel să atragă atenția câtorva domnișoare ce așteptau sosirea trenului. Își pune tipul tacticos servieta diplomat pe genunchi, o deschide și scoate din ea două pungi, una mai mică dar având ceva în ea și una mai goală dar mai mare. Își pune tipul tacticos punga cea mare pe jos între picioare, desfăcând-o tacticos și îndoindu-i marginile. Mai scoate din servietă o carte, ceva despre menegement și apoi scoate tacticos din punga cea mica niște semințe de floarea soarelui pe care le savurează cu o expertiză demnă de invidiat în timp ce se delecta cu lectura, aruncând cojile semințelor în punga cea mare pe care și-opregătise anterior. Tare faza, nu?
Am rămas șocat de contrastul dintre impresia lăsată de om prin aspect și obiceiurile sale și mi-am zis: Cocalarul tot cocalar rămâne chiar și când se civilizează, unele lucruri nu se pot schimba !

5 thoughts on “Fază tare cu un cocalar inedit !

  1. Asta-i cea mai tare faza pe care am auzit-o! da bine, ce vrei sa-si piarda numele de cocalari, marcar s-a emancipat omu’, asa si cu astia cu fierul vechi, inainte veneau cu carutele pana in centru si stateau peste fiare 2-3 pirande, acum s-au luat dacii papuc si cum in fata nu incat decat 3 ingesuiti :))) alte 2 pirande stau in spate peste fiare, asta-i viata se schimba omu’ dar nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *