Frustrarea si stresul nu vă aduc bani

Cozi interminabile la biserici!

Astăzi am tot cotrobăit prin ceea ce se cheamă „blogosferă”. Am dat peste un articol scris de un tip foarte supărat. Era supărat de-i ieșea frustrarea printre rânduri. Am vrut să-i las un comentariu, dar m-am gândit că mai sunt și alții ca el așa că am să-i scriu lui și celor aflați în situația sa câteva cuvinte:

1. Frustrarea si stresul

Orice ați vinde nu lăsați frustrarea eșecului să iasă în evidență. Această frustrare îndepărtează clienții, ei au nevoie de siguranță. Am pățit-o și eu, de foarte multe ori, până am învățat să învăț din propriile mele greșeli.

2. Vă aduc bani …

E bine să scrii pentru bani, mai ales dacă ai oferte serioase. Dar nu vă axați doar pe a scrie conținut pentru alții. Puteți scrie conținut pentru voi înșivă pe propriile bloguri și veți câștiga cel puțin la fel de mulți bani.
Este adevărat ca banii nu vin ușor niciunde.

La început scriam advertoriale pentru bani. Bani puțini. Apoi am descoperit marketingul afiliat. În special profitshare.ro, dar exemple pot fi multe. Un articol bine scris și bine țintit îți aduce câteva sute de lei pe an (cu condiția să fie postat pe un site care să-l aducă pe prima pagină în SERP).

Ce vă propun eu pentru a vă alina supărarea

Pentru că nu este ușor să aduci articolele în primele poziții ale rezultatelor căutărilor multor bloggeri le pare ineficient marketingul afiliat.

Eu am un domeniu destul de bine cotat și indexat: gtd.ro. Vi-l pun la dispoziție. Voi scrieți articolele, puneți link-ul vostru de afiliați doar folosind serviciul de scurtare URL de pe s.gtd.ro și avem de câștigat cu toții.

Eu nu am timp de scris, dar nu vreau nici să renunț.
Voi câștigați din marketing afiliat, eu câștig din AdSense (și am alte avantaje SEO).

Pentru a vă face o idee despre câți bani se pot câștiga pe gtd.ro din astfel de articole, vă spun că articolul despre UGG-uri, care a fost scris în doi peri, mi-a adus deja un venit de peste 100 lei.

PS


Mai aveți și varianta de a participa la un concurs care are premii destul de atrăgătoare.

7 thoughts on “Frustrarea si stresul nu vă aduc bani

  1. Da, eram suparat, nu? De fapt tu erai cel ce ma alina si-mi stergea lacrimile la cat de suparat eram. Nici tu te gandesti ce amuzat si binedispus eram in seara respectiva. Dar tu de unde sa stii? Nu ma cunosti, deci termina cu logica ta atunci cand vine vorba despre mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *