Câteva gânduri despre România.

https://youtu.be/0azBKNIENjk

Ați urmărit discursul Președintelui României din Parlamentul României?
Știți ce revelație am avut?

Parlamentul României este mai reprezentativ decât ar fi trebuit să fie. Parlamentarii PSD și ALDE sunt la fel ca și electoratul lor: conține foarte mulți inculți. Marea lor majoritate nu cred că au citit din plăcere sau curiozitate mai mult de 10 cărți. Majoritatea parlamentarilor PSD-ALDE sunt egoiști, aroganți și încuiați – oameni fără bun simț.

Am tras aceste concluzii comparând reacția lor din Parlamentul României, atunci când Președintele României le spunea lucruri ce nu le convin, cu cea a susținătorilor PSD-ALDE care au „protestat liber” în fața Palatului Cotroceni zilele astea pentru „a-și apăra votul”.

Evenimentele care au avut loc la începutul acestui an au arătat întregii lumi faptul că în România sunt două forțe care se bat cap în cap.

  • Corupția bazată pe prostia și sărăcia alegătorilor și
  • Patriotismul acelor români care au reușit prin educația primită să fie independenți, atât financiar, cât și în gândire.

Este greu de spus care dintre aceste două forțe este mai puternică în acest moment, dar faptul că sute de mii de români au reușit să dea o lecție de civism întregii lumi prin niște proteste pașnice, condimentate cu mult umor, mesaje inteligente și bun simț, îmi arată că eu pot spera într-o Românie mai bună, într-o Românie în care să primeze valorile creștine.

Este adevărat că există multe entități cu diferite interese financiare care încearcă să încline balanța într-o direcție sau alta. Trebuie doar să învățăm să profităm de aceste interese pentru binele comun al societății noastre.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *