Iar nu am semnal la Digi Mobil?!

De la începutul anului până acum telefonul meu îmi arăta un mic „R” în dreptul indicatorului de semnal aferent cartelei SIM de la DIGI Mobil, semn că sunt conectat la rețea în roamnig național. Am restartat telefonul de nenumărate ori, am intrat în modul „Avion” și am revenit de mai multe ori în speranța că își va reveni și va găsi rețeaua Digi 3G potrivită … nimic.

Acum eram gata să scriu un articol prin care să mă plâng de lipsa semnalului la Digi Mobil chiar la mine acasă, dar înainte de asta, mi-a trecut prin cap să verific ceva în setările telefonului: Rețeaua Preferată.

Nu știu cum s-a întâmplat, dar selectarea rețelei era pe modul manual, iar rețeaua preferată era DigiMobil.3G.R, adică „roamnig național”. Am căutat manual rețelele disponibile, am ales DIGI Mobil3G simplu, fără „R”, și problema a fost rezolvată!

Am fost plecat într-o regiune rurală, într-o zonă în care DIGI nu avea acoperire. Acolo s-a întâmplat ceva: ori cineva, cumva, a umblat la setările telefonului în încercarea de a se conecta la internet de pe telefon, ori telefonul atunci când a pornit, negăsind altă rețea mai potrivită a „hotărât” că aceea este rețeaua numa’ bună de a fi setată ca și implicită.

1 thought on “Iar nu am semnal la Digi Mobil?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *