Încă 10 minute …

Meci mare … agitație … vâlvă … incidente.

Mai sunt 10 minute și străzile din București vor fi invadate de Români fericiți.
România – Ungaria 2 – 0 Scor final (Indraznesc eu să zic)

Update: 3 – 0 (Bine că m-am înșelat)

0 thoughts on “Încă 10 minute …

  1. Mie mi s-a parut ca echipa adversara nu a jucat asa cum ar fi fost normal sa joace. Cred ca primul gol a venit prea repede pentru ei si din cauza asta au fost doborati din punct de vedere psihologic. Echipa Romaniei a avut un meci usor, practic numai tricolorii se manifestau pe teren. Daca de azi incolo peste tot vom castiga asa de usor atunci nu o sa avem probleme, dar cred ca asta e doar un vis din partea mea. Vom vedea ce putem face cu turcii !

  2. Eu stau pe langa stadion si pot sa spun ca a fost o atmosfera extraordinara aseara. A fost un meci foarte frumos cu multe ocazii si pot sa spun ca Romania a inceput sa joace un fotbal ce se aseamana cu cel de acum 20 de ani cand ne calificam pentru SUA. Organizarea a fost foarte buna si desi au fost ceva probleme cu fanii unguri eu zic ca per total jandarmii s-au descurcat.Eu sper ca si in meciul cu turcii sa se descurce la fel de bine insa am ceva dubii.

  3. Interesant meci. Parca ungurii nu au venit pentru fotbal, au venit chitiți să-și facă de cap. Bine că i-au făcut băieții noștri să plece cu coada între picioare! Să așteptăm acum și meciul de marți, cu Turcia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *