Află ce secrete ascund visele de noapte!

Visăm noapte de noapte, chiar dacă trăim cu impresia că am dormit buștean și că nu am visat nimic. De foarte multe ori uităm visele înainte de a ne trezi, astfel rămân multe vise în negura nopții fără ca cineva să-și mai aducă aminte vreo dată cineva de ele.

Puținele vise care ne rămân întipărite în minte în momentul în care ne trezim, ne-au intrigat dintotdeauna pentru că sunt ciudate din perspectiva realității noastre.

Din vremuri îndepărtate omul s-a chinuit să înțeleagă rostul viselor și, cum totul trebuie să aibă un rost, omul a considerat că visele sunt datorate momentelor în care luăm legătura cu propriul nostru viitor și că ele au menirea de a ne prezice, într-un fel, viitorul.

Iată câteva superstiții legate de vise:

  • dacă visezi pajiști, iarbă verde, liniște, mireasă, ginere, este de rău! Tu sau cineva apropiat se va stinge.
  • dacă visezi purici, păduchi, broaște înseamnă că ai noroc la bani. Vei primi o sumă de bani considerabilă. Densitatea lighioanelor îți arată cât de importantă va fi acea sumă.
  • dacă visezi animale sălbatice fioroase: uși, lupi, mistreți, e clar că te-ai apropiat prea mult de o boală. Dacă începi să te lupți cu fiara, este bine să ieși învingător pentru că aceasta reprezintă lupta pe care o duci cu boala.
  • dacă visezi apă curgatoare, dacă te visezi în ploaie sau ai alte asemenea vise „umede” e bine să te trezești inainte de a uda tot patul.

Cam astea sunt​ interpretările viselor învățate de mine până acum în mod involuntar. Cu siguranță sunt mai multe vise ce au interpretări în folclor, poate împărtășiți cu noi din ceea ce vă aduceți aminte si alte vise cu interpretări folosind formularul de comentarii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *