La pomul lăudat să nu te duci cu sacul …

Ca orice părinte responsbil şi cu capul pe umeri, chiar dacă sunt afectat de efectele crizei, trebuie să mă gândesc şi la copilul ce va începe în toamnă nul an şcolar. Îndemnat de reclame îmi îndrept paşii către un celebru hipermarket ce promite un ghiozdan echipat la doar 40 de lei dar odată ajuns faţă în faţă cu oferta am fost nevoit să spulber visul copilului de a pleca cu noul ghiozdan spre casă deoarece ghiozdănelul lăudat era o urâţenie necompartimentată ce nu merita mai mult de 20 de lei şi înăuntrul său se aflau câteva chinezării ieftine ce nu făceau mai mult de 15 lei, am studiat şi celelalte modele de ghiozdane dar toate modelele compartimentate săreau cu brio de 70 lei.
Sunt destule magazine şi standuri din pieţele capitalei ce îţi oferă lucruri de aceeaşi calitate la mai puţin de jumătate din preţurile văzute în acel hipermarket, la urma urmei fie că dai 250 de lei, fie că dai 35 de lei tot un ghiozdan made în china iei şi dacă insişti în căutări ai toate şansele să iei cu 35 de lei acelaşi model pe care l-ai fi achiziţionat din hipermarchet cu 250 … sau poate unul mult mai atrăgător, mai util şi mai trainic !
Dacă ştiţi astfel de ponturi poate vă gândiţi să lăsaţi un răspuns la acest articol să mai afle şi alţii …

2 thoughts on “La pomul lăudat să nu te duci cu sacul …

  1. Eu mi-am comandat acum doi ani un ghiozdan Element, l-am gasit la doar 100 de lei si mi-a placut. Momentan, e de nota 9, asta pentru ca eu il tin pe jos si mai cade, se mai murdareste, se mai freaca, bla, bla. Am dat un ban, dar am stiut o treaba, ca nu imi iau un FU SHAN CHI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *