Nicusor Dan trisaza in campanie

Nicusor Dan - Campanie AdSense

Poate ca titlul Nicusor Dan trisaza in campanie e prea dur, poate ca nici nu incalca nici o prevedere legala dar …

Astazi suntem in 8 iunie. Teoretic Campania electorala pentru alegerile locale din data de 10 iunie s-a incheiat de 19 ore dar campania AdSense a lui Nicusor Dan nu s-a incheiat! E o chestie desteapta asta cu publicitate PPC in pentru alegeri, in fapt este o solutie de criza: vizibilitate maxima cu costuri minime. Cine se apuca sa dea click pe un astfel de banner? Mai nimeni … prin urmare, in cazul in care cel ce gestioneaza campaia adSense se pricepe se pot obtine foarte multe afisari cu costuri infime, daca nu zero macar tind costurile unei astfel de campanii spre zero!

Felicitari Dane ! Ai dovedit ca te pricepi sa-ti faci reclama ieftina.

4 thoughts on “Nicusor Dan trisaza in campanie

  1. maestre, e plin facebook-ul si acum de ad-uri pt prigoana si oprescu (si tot genul de anti-campanii) si pt alti candidati de sector, pe astea nu le vezi?

  2. Daca intr-adevar se incheie in seara asta campania in mod oficial, mea culpa. Nu am timp sa investighez acest amanunt. M-am referit la campania AdSense, acolo este o mica inselatorie … cred ca astia de la Google nu prea stiu cum e cu publictatea electorala pe la noi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *