Nou: link dofollow !

Fiecare dintre noi ne dorim pentru blogul nostru cât mai multe comentarii şi cât mai multe legături dofollow către blogul nostru, de aici mi-a venit ideea de a face următoarele modificări pe blog.
1. Oricine se poate înregistra ca şi utilizator al blogului, în limita a 100 de utilizatori, iar odată înregistrat şi autentificat va putea posta comentarii care vor avea câte o legătură dofollow către unul din cele mai recente 10 articole de pe blogul său!
2. Utilizatorii neautentificaţi vor primi şi ei o legătură cu atributul „nofollow” către ultimul articol publicat pe blogul lor.
3. Îmi rezerv dreptul de a şterge contul oricărui utilizator care prin comentariile sale lezează regulile bunului simţ. Atenţie, voi fi subiectiv!

Aştept părerile voastre!

6 thoughts on “Nou: link dofollow !

  1. Am vrut doar să evit reproşurile gen, eşti subiectiv! Normal că sunt, pentru că am o personalitate, şi toţi cei ce avem o personalitate, fie ea mai puternică sau nu, suntem subiectivi!

  2. Eu nu stiu care’i faza cu nofollow so dofollow, nu ca m-ar fi si interesat. Am un plugin care face toate linkurile dofollow si cam aia e.

  3. eu n-am alergat niciodata dupa link-uri. si eu vreau comentarii pe blogul meu dar sa fie ontopic si eventual constructive, nu doar la numar…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *