Nu am înghețat …

Poate veți crede că am înghețat de tot având în vedere faptul că nu am scris nimic pe perioada gerului, nu am înghețat, dar nici bine nu mi-a fost. Schimbările brutale ale temperaturilor au dat șansa unor viruși să-si facă de cap în așa fel încât m-au ținut destul de ocupat în ultima vreme.

În rest, ceva noutăți: acum sunt la înălțime în cea mai mare parte a timpului, nu la figurat, ci la propriu:

Culmea este că am fost tot timpul pe drumuri, am socializat cu oamenii ce așteptau zgribuliți și îngrămădiți pe refugii tramvaie care parcă nu mai vroiau să vină. Ceea ce m-a surpris pe mine în aceste zile cel mai mult a fost aglomerația din metroul bucureștean. Sute sau chia mii de oameni exersează zilnic mersul pinguinului în fiecare dimineață în Piața Victoriei și nu cred că aș greși dacă aș spune că nu este singura stație de metrou care a devenit neîncăpătoare.

Pentru prima dată mi-am zis că prețul călătoriei cu metroul nu-i destul de ridicat. Pe principiul raportului dintre cerere și ofertă, cred că prețul călătoriilor cu metroul ar trebui crescut în așa fel încât să fie evitată aglomerația.

Aproape că era să uit, de scris am mai scris, dar nu pe acest blog. Mai scriu din când în când aici, ultima dată chiar am scris un articol răutăcios, un articol despre o puștoaică săracă cu duhul care se străduiește să polueze mass-media cu imaginea ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *