O lume fără internet ?

Ma lovit RandomHero în moalele capului cu o întrebare. Întrebarea e simplă și mi-am pus-o și eu de câteva ori: Ce ai face dacă de mâine nu ar mai exista internetul? Problema este că asemeni tuturor întrebărilor simple necesită un răspuns care e mai greu de dat.
În primul rând m-am întrebat dacă există această posibilitate, pentru a nu cădea în „păcatul drobului de sare”. Nefericitul răspuns l-am găsit la o sursă destul de competentă, NASA: Furtunile solare pot produce fluctuații majore ale câmpului electromagnetic al Pământului ceea ce ar afecta absolut toate sistemele ce au la bază electricitatea, existând o probabilitate foarte mare ca în cazul unei explozii solare de proporții Electricitatea ca sursă de energie să devină istorie, prin urmare și internetul ca și consecință.
Având în vedere că cel mai probabil este ca internetul să dispară ca urmare a dispariției electricității cred că nu vom simți atât lipsa internetului cât mai degrabă lipsa telefoanelor mobile, a radioului și a televiziunii, am fi nevoiți să ne adaptăm brusc la stilul de viață de acum mai bine de 100 de ani ! Ceea ce s-ar putea să fie un lucru benefic pentru partea noastră spirituală !

2 thoughts on “O lume fără internet ?

  1. Cine vrea să ia leapşa de la mine va primi și o legătură premium gratuită în webdirector.gtd.ro !
    Dacă vrei să te bagi răspunde la comentariu !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *